Som firma står I måske og skal afholde en firmafest inden længe. Det kan være alt fra en privat fest til promovering af jeres firma. Men I kan også være en gruppe mænd, som skal afholde en polterabend eller lignende for en ven. Så få et brag af en fest med leje af en eller flere eventpiger.

Eventpiger er andet end at se godt ud

Et godt udseende er aldrig af vejen. Men eventpiger er trænet til at promovere din fest på den bedst tænkelig måde. Professionelt ved de, hvad der skal til for at gæsterne føler sig set, udover også at promovere dit produkt. Netop med salg for øje. Det gør, at du selv som ejer trygt kan læne dig tilbage og tage del i festen. For det at være synlig som ejer blandt kunderne er også et vigtigt led ved et promoveringsevent.

Professionel ageren

At booke en eller flere eventpiger til et kommende event,sikrer at du som ejer kan agerer professionelt velvidende at dine gæster tages der også hånd om. Det bidrager til en afslappende og hyggelig atmosfære, hvor der kan tales om det vigtige. Nemlig dit eller dine produkter i salgsøjemed.

Eventpiger er også blikfang

Smukke piger har altid været blikfang. Så at pryde sin fest eller et event med eventpiger, er penge der er givet godt ud. For udover at være velsoigneret og velplejet fremstår de også som kvinder, som står ved deres kvindelighed. Dette uden at miste deres professionalisme, også hvis ubehagelige situationer eller ting skulle opstå. For det kan til tider ske, når der er alkohol til stede. Det kan være bagsiden ved at se godt ud og agerer som blikfang.

Eventpiger kan have mange forskellige baggrunde

At være eventpige kan sagtens være forbundet med andet job, hvor faglighed er i højsæde. Men det at være eventpige kan sagtens være en måde at udleve andre sider af sig selv etc. sin kvindelighed. Heraf skal man ikke undervurdere eventpiger, for bag facaden kan det være stærke og kompetencedygtige kvinder. Som også kan bruge nogle af deres kompetencer indenfor eventfaget. Dertil ved de, at trods et godt udseende så er ben i næsen også nødvendigt. Især i brancher, hvor mange mænd befinder sig.

 

tilbudbanner