Er du klar over at Singles Day nærmer sig med hastige skridt? Singles Day er en af de største shoppingdage  verden over.

Du vil ikke gå glip af de fantastiske tilbud, som lander i tusindvis af online butikker den 11. November.

I denne artikel klæder vi dig på til den bedste shoppeoplevelse!

Hvad er Singles Day

Singles Day er en højtid, som faktisk kommer hele vejen fra Kina. Det opstod for første gang på et kinesisk universitet helt tilbage i 1993, fordi en gruppe unge mænd gerne ville fejre deres singleliv.

I begyndelsen var det lidt ligesom en anti-Valentinesday, men i dag er det blevet en af de største shoppingdage. Nogle steder i verden er Singles Day endda langt større end Black Friday og Cyber Monday.

Her i Danmark har vi også de seneste år adopteret den sjove højtid, og det er den perfekte dag til at shoppe godt tilbud.

Den vilde shoppedag online

Mange giver fuldstændig op på Black Friday, fordi de ikke gider stå og gnubbe albuer med hundredvis af mennesker nede i Matas for at få 70% rabat på en håndcreme.

Heldigvis behøver du ikke engang forlade din sofa for at deltage i Singles Day. Singles Day foregår nemlig primært online. Her kan du indhente de bedste tilbud og bestille dine yndlingssager hjem til din hoveddør uden stress.

Hvad skal man gå efter?

På Singles Day kan du købe alt, hvad dit hjerte begærer. Det er populært at gå efter dyre gadgets og elektronik som telefoner, computere, tablets eller spillekonsoller.

Men du kan også shoppe lækkert nyt tøj, flotte smykker, lækre boxershorts menn eller makeup.

Planlæg din Singles Day

Allerede nu kan du se de gode tilbud online. Find ud af om dine yndlingssager kommer på tilbud den 11. November, så du ved, hvor du skal slå til.

Singles Day har noget for enhver smag, så du er næsten garanteret at finde noget, som du går og mangler. Tag et kig på vores side og sørg for, at du ikke går glip af de gode tilbud.

Start din juleshopping på Singles Day

Singles Day er den perfekte dag til dig, som gerne vil være tidligt ude med julegaverne. Stil uden om juleræset i december og få købt dine gaver til nedsatte priser på Singles Day.

Drop stress og jag omkring juletiden, og få bestilt gaverne hjem på Singles Day.

 

tilbudbanner