Det er oplagt at købe gaver til ham, som er single, når det bliver Singles Day. Singles Day blev oprindeligt opfundet som et modsvar til Valentinsdag, så singlerne også havde noget at fejre.

I dag er det blot en stor shoppingdag, som alle kan være med på single eller ej. Selvom det ikke handler så meget om at fejre singlerne mere, så er det oplagt at udnytte shoppingdagen til at glæde en single-mand med en fed gave.

Her er nogle gaveideer til singlemænd, som du kan overraske ham med på Singles Day.

En oplevelsesgave

Skal han op af sofaen og ud og få lidt action ind i hverdagen? Køb ham en oplevelsesgave som for eksempel en weekendtur, ølsmagning eller en tur ud og spise.

Med en oplevelsesgave kan du eventuelt opfordrer ham til at invitere en sød pige med på en date, så han måske ikke behøver fejre singlelivet næste år.

Et gavekort til tøjbutik

Mangler han lidt nyt liv i garderobeskabet? Giv ham et gavekort til en af hans yndlingstøjbutikker, så han kan købe en ny trøje, jakke eller et par kvalitetsbukser.

Undertøjsskuffen kan også få en opgradering med et par flotte resteröds kalsonger i økologisk bomuld.

Forskellige gadgets

Singles Day er den perfekte shoppingdag, hvis du leder efter nyt elektronik eller gadgets. Og som mand kan man aldrig gå ned på udstyr!

Sørg for at din singleven altid har grejet i top. Glæd ham med et go-pro til adventurelivet, et Apple TV eller en ny smart højtaler.

Træningsgear til den fitte mand

Hvis du kender en single mand, som virkelig går op i sit udseende, så kan du glæde ham med nyt træningsgear.

Gør hans fitnessliv endnu federe med et par bluetooth høretelefoner, Fitbit eller smart træningstøj.

Self-care til mænd

På Singles Day er der også masser af skincare, hårprodukter og kosmetik på tilbud. Som mand skal man også huske at pleje sin hud, sit hår, krop og skæg.

Sammensæt en lille lækker gavekurv til ham med alt det essentielle til self-care.

Nyt interiør til hjemmet

Mangler hans “bachelor pad” en opgradering?

En single mands lejlighed kan nogle gange godt mangle lidt kærlighed.

Hjælp ham med at skifte de brune lagner ud med et par flotte hvide nogle. Giv ham nogle pyntepuder, som kan få sofaen til at se mere indbydende ud. Det kan også gøre underværker med lidt nyt kunst på væggene eller lidt nips hist og her.

 

 

 

 

tilbudbanner